Om

Om ProCausa

 

ProCausa  betyder "for sagen" og er virksomhedens navn, fordi vi tror på - og arbejder ud fra - at et et problem bedst løses, hvis årsagen findes og bevidstgøres.


Det er ofte svært at ændre ens omgivelser, men man kan ændre måden, man oplever omgivelserne på. Ofte giver den erkendelse både energi til og overblik i forhold til, hvilke kampe, der skal kæmpes og hvilke, det er mest hensigtsmæssigt at flytte sig fra.


Vi arbejder med  den enkelte person, med par, familier, teams og med virksomheder indenfor en række coaching- og terapeutiske discipliner.


Vi er specialiserede og certifiserede inden for


Stresscoaching

Systemisk Coaching

NLP-coaching og

Hypnoseterapi


Hvad dette mere konkret handler om, kan du finde mere informaition om på dette site.

 

 

Når du har brug for hjælp

Hos ProCausa har du mulighed for at få enkelte konsultationer eller et  personligt udviklingsforløb. Vi bruger - og lærer dig - metoder, der virker, og bringer dig i retning af et et mere stressfrit, balanceret, fokuseret, bevidst og gladere liv. Et liv, hvor du er bevidst om dine ressourcer og har overskud til at gøre dig fri af uhensigtsmæssige begrænsninger.

 

Når I har brug for hjælp

Er I et par eller et team i en virksomhed, der har brug for hjælp eller vejledning til bedre stress-management, trivsel, samarbejde eller konflikthåndtering har vi også særligt gode muligheder for at hjælpe med dette.

 

Kontakt os for en uforpligtende snak. 

 

 

.

Erfaring og kompetencer

AnnaBianca  Cecillia Milter

 

Født i 1978 og uddannet Cand. Merc. (HRM/Desigs and Communication Management) fra CBS.

 

Jeg har beskæftiget sig med personlig udvikling, undervisning, coaching, rådgivning og terapeutisk samtale siden 1998. Hun har erfaring fra undervisningssektoren, konsulentbrancen og ti års ansættelse i det danske Forsvar.

 

Jeg er uddannet og erfaren:

  • Certificeret Stresscoach/ Master Stresscoaching,
  • Hypnose- og NLP-terapeut fra Hypnoseskolen i København. 
  • Systemisk Coach fra Rambøll - specialiseret i anderkendende, personlig coaching, team.coaching og ledelsescoaching,
  • Enneagramrådgiver fra Syntax Personaleudvikling samt  

 

Jeg er desuden LEAN Proceskonsulent fra Compass LEAN Akademi med speciale i LEAN filosofi, kommunikation og trivselsfremmende ledelse.

 

Tlf: 2762 2792

e-mail:  abc@procausa.dk

 

Copyright © All Rights Reserved